Etusivu » Lifestyle » Soffaperunat-blogi

Yleinen 05.01.2018
INTOHIMO JA JUURET

Kun pettyy muiden tapaan toimia, syntyy idea siitä, miten sen tekisi paremmin itse. Pinnan alla pitkään kytenyt ajatus syttyi toiminnaksi, kun Soffanpaikka perustettiin. Soffanpaikka haluaa nostaa kiinteistö - bisneksen profiilia asiantuntijuudella, henkilökohtaisella palvelulla ja uudenlaisella tavalla myydä asuntoja.

 

Asuntoja myydään mielikuvilla, ei neliöillä. Kun kuuntelee tarkasti, osaa myydä sen mitä asiakas oikeasti tarvitsee. Kun keskustellaan yhdessä, ratkaisutkin löytyvät helpommin. Onnistunut kaupankäynti perustuu kykyyn lukea asiakasta, taitoa neuvotella ja lujaa tahtoa klousata kauppa.

 

Kun asuntoa myydään tai ostetaan, kyse on isosta päätöksestä. Joskus päätös tehdään kerran elämässä, toisinaan se voi tehdä kipeää, usein se on myös ilon aihe. Tarpeet ovat erilaisia ja me osaamme tarjota oikeanlaista apua oikealla hetkellä. Asiantuntemuksemme ja kokemuk - semme perusteella synnytämme asiakkaissamme luottamusta. Haluamme olla paikalla heti, kun ajatus myymisestä tai ostamisesta on herännyt.

 

Järjestelmällinen tapa toimia ja halu tuottaa esteettisiä elämyksiä nitoutuvat palvelupaketiksi joka tuottaa myös rahallista tulosta. Kohteen pienillä korjauksilla ja hyvillä vinkeillä voi saada myynnissä aikaan ihmeitä.

 

Tarjoamme lisäpalveluita sekä asiakkaan, että yrityksemme hyödyksi. Asiakkaat saavat heitä hyödyttäviä lisäpalveluita ja yrityksemme pystyy erottumaan kilpailijoista. Välittäjille tämä on kilpailuetu ja omaa ansiotasoa nostava toimintamalli.

 

Soffanpaikan palvelut keskittyvät olennaiseen. Siihen mistä on asiakkaalle aidosti hyötyä.

 

Kun asiat ovat järjestyksessä, myös mieli on rauhallinen.


Soffaperunat-blogi

Kun haluaa tehdä asiat paremmin kuin muut, on alaan paneuduttava syvällisesti. Blogijutut syntyvät yleensä iltamyöhään soffan nurkassa tuumaillen.

 

Soffaperunat-blogissa menemme pintaa syvemmälle: pohdimme mm. kiinteistönvälitysalaa, asumista, muuttoa, sisustamista ja remontoimista. Laitamme itsemme likoon myös näin: pohdiskellen ja ajatuksia vaihtaen.

 

Mukavia lukuhetkiä!

Blogiarkisto

SEINÄJOKI

040 150 4444

Keskuskatu 11, 60100 Seinäjoki

 

Avoinna arkisin ma-pe klo 10.00-16.30
tai sopimuksen mukaan. 

 

VÄLITTÄJÄT ›
FB-Seinäjoki ›  

Vaasa

040 6700 170

Laivakatu 13 C, 65100 Vaasa

 

Avoinna arkisin ma-pe klo 10.00-16.30 

tai sopimuksen mukaan. 

 

VÄLITTÄJÄT ›
FB-Vaasa ›   

Kokkola

040 350 7001

Isokatu 11 E, 67100 Kokkola

 

Avoinna arkisin ma-pe klo 10.00-16.30 

tai sopimuksen mukaan. 

 

VÄLITTÄJÄT ›  

FB-Kokkola ›   

Sulje sivuvalikko