Etusivu » Lifestyle » Soffaperunat-blogi

Yleinen 19.02.2018
KUN AIKA EI RIITÄ KAIKKEEN

Onko sinulla joskus riittämättömyyden tunne? vai enemmänkin useimmin kuin harvoin?

 

Ihmisillä on entistä vähemmän aikaa ja entistä kiireisempää elämää. Vaatimuksia tulee niin työstä, kotoa kuin harrastustenkin parista. Monessa perheessä työ on korvannut myös harrastusajan.

 

Kun suunnitellaan uuden kodin ostoa, harva enää jaksaa keskittyä myyntiin itse. Käytetään alan ammattilaista, kiinteistönvälittäjää. Moni sanookin, että tehköön työn se ammattilainen, joka sen osaa. Vaikka asiakas toimisi myyntialalla, on eri asia myydä omaa kotiaan kuin esimerkiksi autoja, kodinkoneita tai urheilutarvikkeita. Asunnon myyminen ja uuden ostaminen on iso päätös ja vaatii pohdintaa – mikä sopii meille, mikä taas ei.

 

Monesti asiakkailla on lista kriteereistä, jotka ainakin tulee olla uudessa kodissa. Kestää monesti vuosia, ennen kuin kriteerien mukainen koti löytyy. Siksi onkin tärkeää, että me välittäjät saamme yhteystiedot, jotta voimme palvella asiakasta parhaamme mukaan. Yleensä ne ”helmet” myydään hyvin nopeasti, eikä ne välttämättä ehdi edes kunnolla nettiin.

 

Kun uusi koti löytyy ja vanhasta on kaupat sovittu, alkaa muuttorumba. Se on stressaava vaihe. Jostain pitäisi aloittaa. Sitä vain siirtää ja siirtää. On vaikeaa luopua tavaroista, vaikka tietää, että suurin osa kaapeissa olevista tavaroista ovat olleet siellä käyttämättöminä monta vuotta. Hyvä sääntö onkin, että ellet ole tarvinnut tavaraa viimeiseen vuoteen, heitä se pois. Tai anna tai myy pois. Älä säilytä, sillä et tarvitse sitä.

 

Tavaroiden pakkaaminen on stressaavaa. Itse useita kertoja muuttaneena tiedän, että se on hankalin vaihe koko muutossa. Kun saat jonkin laatikon täytettyä, varmasti juuri sieltä tarvitset vielä jotain muutaman päivän kuluttua. Vaikka olisi miten rutinoitunut muuttaja, ei vaan osaa pakata oikeassa järjestyksessä.

 

Helpoin tapa on keskittää tavaroiden pakkaus viimeiselle viikolle. Varaa muuttolaatikot muuttoliikkeestä (he tuovat ne kotiisi), varaa muuttomiehet ja -auto ja anna heidän hoitaa kantaminen ja murehtiminen, miten kaikki saadaan autoon mahtumaan. Kun itse tajusin muuttofirman käytön helppouden yli kymmenen vuotta sitten, se investointi ei ole mennyt hukkaan. Tuon ensimmäisen kerran jälkeen olen muuttanut lukuisia kertoja, mutta aina olen käyttänyt muuttofirmaa. Jo ajatus, että ei mene kantaessa oma selkä – eikä tarvitse kysellä pakettiautoja lainalle tai muuttomiehiä kantoavuksi, helpottaa koko muuttoprosessia.

 

 

Suosittelen ehdottomasti muuttofirman palveluja. Kiinteistönvälitys Soffanpaikka Oy organisoi tämän koko projektin kanssasi, sinun ei tarvitse murehtia, mistä otat ja kehen voit luottaa. Olemme järjestäneet asiat jo etukäteen niin, että stressipiikkisi ei pääse nousemaan asunnon myynnin tai muuton suhteen. Asuntomyyntimme auttaa sinua löytämään uuden kodin, myy vanhan kotisi, hoitaa muuttosi. Unohda murheet – me välitämme uudella tavalla.

muutto asunnonmyynti kiinteistönvälitys muutot asuntomyyjä lisäpalvelut kiinteistönvälittäjä asunto

Soffaperunat-blogi

Kun haluaa tehdä asiat paremmin kuin muut, on alaan paneuduttava syvällisesti. Blogijutut syntyvät yleensä iltamyöhään soffan nurkassa tuumaillen.

 

Soffaperunat-blogissa menemme pintaa syvemmälle: pohdimme mm. kiinteistönvälitysalaa, asumista, muuttoa, sisustamista ja remontoimista. Laitamme itsemme likoon myös näin: pohdiskellen ja ajatuksia vaihtaen.

 

Mukavia lukuhetkiä!

Blogiarkisto

SEINÄJOKI

040 150 4444

Keskuskatu 11, 60100 Seinäjoki

 

Avoinna arkisin ma-pe klo 10.00-16.30
tai sopimuksen mukaan. 

 

VÄLITTÄJÄT ›
FB-Seinäjoki ›  

Vaasa

040 6700 170

Laivakatu 13 C, 65100 Vaasa

 

Avoinna arkisin ma-pe klo 10.00-16.30 

tai sopimuksen mukaan. 

 

VÄLITTÄJÄT ›
FB-Vaasa ›   

Kokkola

040 350 7001

Isokatu 11 E, 67100 Kokkola

 

Avoinna arkisin ma-pe klo 10.00-16.30 

tai sopimuksen mukaan. 

 

VÄLITTÄJÄT ›  

FB-Kokkola ›   

Sulje sivuvalikko