Etusivu » Lifestyle » Soffaperunat-blogi

28.05.2018
KUN ON HYVÄ PORUKKA

Yrittäjänä oleminen ei ole aina herkkua. Siitä ei tiedä mitään, ennen kuin itse on kokenut. Paljon on kiinni henkilöstöstä ja fiiliksestä. Vain yksi ihminen voi tämän fiiliksen myös pilata.

 

Ainahan itse kullakin voi olla huono päivä, mutta se menee ohi. Emme tuo huonoja päiviä kynnyksen yli työpaikalle.

 

Olen kiitollinen, että olen saanut hyvän porukan joka toimistoon. Soffanpaikka toimii kolmella paikkakunnalla ja joka paikkakunnalla on yhteen hiileen puhaltamisen meininki. Toimistomme ovat pieniä – neljän tai viiden hengen toimistoja, mutta siitä se tuleekin – jokaiselle on oma paikkansa ja jokainen huomioidaan.

 

Olen ollut esimiesasemassa muutamassa työpaikassa yhteensä yli kymmenen vuotta. Selkeästi haasteellisinta on myynti-ihmisten pomona oleminen. Mutta toisaalta myös hyvin antoisaa. Keskustelua syntyy herkästi, puheliaita kun tällä alalla ollaan. Palautteen tärkeys on iso asia, muutoin ei tätäkään hommaa jaksa.

Alana kiinteistönvälitysala on ollut viime vuodet haasteellinen. Sitkeydellä on menty eteenpäin. Arvostan ja kunnioitan suuresti niitä kanssakulkijoitani, jotka ovat nämä vuodet jaksaneet käydä läpi. Nyt ollaan menossa kohti vilkkaimpia markkinoita. Ihmiset luottavat tulevaisuuteen ja työpaikkoja sekä paikkakuntia vaihdetaan ja näin myös kodit vaihtuvat.

 

Pidimme antoisan henkilöstöpäivän Härmässä. Road Housen tarjoilut olivat todella hyvät, samoin kokoustamisen puitteet. Henkilökunnan fiilis oli sielläkin hyvä, sen aistii asiakkaana. Näinhän me aistimme sen joka yrityksessä…siitä hetkestä, kun astumme ovesta sisään.

 

Henkilöstöpäivämme onnistui sataprosenttisesti. Kaikki olivat läsnä ja keskustelu oli vilkasta. Uusia ideoita satoi enemmän kuin fläppitaululle ehti kirjoittaa ja porukka oli innoissaan. Rikoimme omia rajojamme ja rikomme tämän alan rajoja. Uusia tuulia päin on mentävä. Kun on hyvä porukka, se onnistuu.

 

Haikeudella illalla käänsin auton nokan kohti Seinäjokea ja mietin, miten upeaa on, kun on tällainen porukka!

 

                                                                                   Tarja Ranto, Soffanpaikka Oy, yrittäjä

kiinteistönvälittäjä fiilis palvelu kiinteistönvälitys henkilöstö välittäjä porukka myynti vuokraus osto

Soffaperunat-blogi

Kun haluaa tehdä asiat paremmin kuin muut, on alaan paneuduttava syvällisesti. Blogijutut syntyvät yleensä iltamyöhään soffan nurkassa tuumaillen.

 

Soffaperunat-blogissa menemme pintaa syvemmälle: pohdimme mm. kiinteistönvälitysalaa, asumista, muuttoa, sisustamista ja remontoimista. Laitamme itsemme likoon myös näin: pohdiskellen ja ajatuksia vaihtaen.

 

Mukavia lukuhetkiä!

Blogiarkisto

SEINÄJOKI

040 150 4444

Keskuskatu 11, 60100 Seinäjoki

 

Avoinna arkisin ma-pe klo 10.00-16.30
tai sopimuksen mukaan. 

 

VÄLITTÄJÄT ›
FB-Seinäjoki ›  

Vaasa

040 6700 170

Laivakatu 13 C, 65100 Vaasa

 

Avoinna arkisin ma-pe klo 10.00-16.30 

tai sopimuksen mukaan. 

 

VÄLITTÄJÄT ›
FB-Vaasa ›   

Kokkola

040 350 7001

Isokatu 11 E, 67100 Kokkola

 

Avoinna arkisin ma-pe klo 10.00-16.30 

tai sopimuksen mukaan. 

 

VÄLITTÄJÄT ›  

FB-Kokkola ›   

Sulje sivuvalikko