Etusivu » Lifestyle » Soffaperunat-blogi

25.01.2018
SOFFANPAIKAN TARINA

Soffanpaikka vuonna 2005 – idea-asteella

 

Idea Soffanpaikan liikeideaan syntyi jo vuonna 2005. Tällöin yrityksen perustaja piirteli kotikoneella Mindmapiin ideoita, millainen on tulevaisuuden kiinteistönvälitysyritys. Nimi oli selvä: jos joskus perustan kiinteistönvälitysyrityksen, sen nimi on Soffanpaikka. Vuonna 2013 Soffanpaikka aloitti valtakunnallisen ketjun myötä.

 

Soffanpaikka vuonna 2018

 

Viisi vuotta myöhemmin, vuoden 2018 alusta, Soffanpaikka irtaantui ketjusta ja toteuttaa nyt unelmaansa omalla tavallaan.

 

Liikeidea alkoi siitä, että tehdään kaikki toisin kuin kilpailijat. Kuvat ovat tärkeät, niihin yritys oli panostanut jo viisi vuotta käyttäessään ammattikuvaajaa kaikissa kohteissaan.

 

Ensin suunniteltiin uusi logo, joka on nyt juuri sellainen, kuin mitä toimintamme kuvastaa. Kiitos Piia Koivuporras ja Graphic Design Koivuporras hyvästä yhteistyöstä graafisen linjauksemme toteutuksessa.

 

Selkeä linjaus oli tiedossa myös uusien nettisivujen suunnittelussa. Otetaan omat kuvat. Stailataan tila ja tehdään kuvista oman näköiset. Näin toteutettiin.

 

Kiitos Lapuan kaupunki, saimme upeat tilat kuvaus- ja stailauskäyttöömme Vanhasta Paukusta.

 

Kiitos Semio ja Arto Kohtala & Jussi Takala tiimeineen,  joiden kanssa saimme aikaiseksi upeat, uudet nettisivumme.

 

Kiitos ihanien stailaajiemme, Elina Ristimaa ja Netta-Natalia Löytynoja, Room2, jotka toteuttivat erilaisia sisustuksia kuvaajalle.

 

Kiitos Semion kuvaaja Hannu Pettinen, joka avustajansa kera valokuvasi kokonaisen päivän ja sai aikaiseksi hienoja asetelmakuvia sekä fiiliskuvia, puhumattakaan Elinan ja Netan suunnittelemista huonestailauksista.

 

Toteutimme olohuoneen kaksi eri muunnosta sekä ruokailutilan ja lukunurkkauksen. Näistä löydät kuvia soffanpaikka.fi -sivustoltamme.

 

Kiitos Adea ja Topeekan kaluste sekä Vepsäläinen ja Sisustus Room2, jotka antoivat tyylikkäät, juuri meidän näköiset huonekalut kuvauskäyttöömme.

 

Kiitos myös MADesign, Koti-Matto, Isku, Hyllykallion Kukka ja Lapuan Kankurit upeista tuotelainoista, jotka viimeistelivät stailaukset.

 

Tästä lähti Soffanpaikan kuvamaailma käyntiin ja tuloksen voitte nähdä nettisivuillamme, esitteissämme, käyntikorteissamme sekä vuosikalentereissamme ja monessa muussa painomateriaalissamme.

 

Halusimme tehdä tämän hyvin ja tyylikkäästi. Haluamme tarjota asiakkaillemme vain parasta ja se lähtee hyvästä suunnittelusta.

 

Itse liikeideaan

 

Liikeidea itsessään poikkeaa kilpailijoista. Kuten kirjoitinkin, halusimme erottua ja nyt siihen on meillä mahdollisuus. Emme myy pelkkää perussettiä – siis sitä normaalia kiinteistönvälityspalvelua. Me myymme enemmän. Me tarjoamme enemmän – kuten sloganimmekin kuvaa.

 

Tämä tarkoittaa, että tarjoamme kokonaisvaltaista palvelua asiakkaalle, joka on päättänyt laittaa asuntonsa myyntiin. Yhteistyömme asiakkaamme kanssa alkaa siitä hetkestä. Mietimme miten asunto saadaan parhaimmilleen. Niinhän autokin putsataan ja puunataan, kun menemme sitä autokaupasta ostamaan. Miksi emme tee samaa myös asunnolle.

 

Tarjoamme asiakkaallemme ennen myyntiä palveluita, joilla saadaan asunnon parhaat puolet esiin: teemme myyntisiivouksen, myyntistailauksen, otamme remppareiskan päiväksi tai kahdeksi hoitamaan pikku asiat, jotka ovat olleet vähän rempallaan vuosikaudet – laitetaan ne listat ja maalaamattomat pinnat kuntoon.

 

Sen jälkeen vasta tuomme ammattikuvaajan asuntoon ja otetaan kuvat. Teemme näyttävät neliväriesitteet kohteesta – tämä on ainutlaatuinen tuote, joka vain meillä tarjolla. Kun kaupat on sovittu, hoidamme muuttoauton sekä muuttomiehet ja asunnon loppusiivouksen.

 

Meiltä siis koko paketti kerralla, saman katon alta kaikki palvelut. Emme turhaan kirjoittele ja lupaile etusivullamme, että Me välitämme uudella tavalla. 

 

Tämä on totta ja olemme ylpeitä omasta tavastamme toimia.

Jos haluat uudenlaista kiinteistönvälityspalvelua, ota meihin yhteyttä.

 

Toimimme tällä hetkellä kolmen toimiston ketjuna, toimistomme sijaitsevat Seinäjoella, Vaasassa ja Kokkolassa.

 

Soffanpaikka – Me tarjoamme enemmän.

 

 

kiinteistönvälitys stailaus remontointi sisustussuunnittelija kiinteistönvälittäjä asuntomyyjä ammattivalokuvaaja kiinteistövälitys kiinteistövälittäjä asunnonmyynti remonttireiska myyntisiivous loppusiivous muuttoauto asunnonmuutto muuttokuljetus seinäjoki vaasa kokkola pietarsaari asunnot kiinteistöt vapaa-ajanasunnot tontit toimitilat vuokra-asunnot loma-asunnot mökit uudiskohteet vuokravälittäjä stailaaja sisustussuunnittelu

Soffaperunat-blogi

Kun haluaa tehdä asiat paremmin kuin muut, on alaan paneuduttava syvällisesti. Blogijutut syntyvät yleensä iltamyöhään soffan nurkassa tuumaillen.

 

Soffaperunat-blogissa menemme pintaa syvemmälle: pohdimme mm. kiinteistönvälitysalaa, asumista, muuttoa, sisustamista ja remontoimista. Laitamme itsemme likoon myös näin: pohdiskellen ja ajatuksia vaihtaen.

 

Mukavia lukuhetkiä!

Blogiarkisto

SEINÄJOKI

040 150 4444

Keskuskatu 11, 60100 Seinäjoki

 

Avoinna arkisin ma-pe klo 10.00-16.30
tai sopimuksen mukaan. 

 

VÄLITTÄJÄT ›
FB-Seinäjoki ›  

Vaasa

040 6700 170

Laivakatu 13 C, 65100 Vaasa

 

Avoinna arkisin ma-pe klo 10.00-16.30 

tai sopimuksen mukaan. 

 

VÄLITTÄJÄT ›
FB-Vaasa ›   

Kokkola

040 350 7001

Isokatu 11 E, 67100 Kokkola

 

Avoinna arkisin ma-pe klo 10.00-16.30 

tai sopimuksen mukaan. 

 

VÄLITTÄJÄT ›  

FB-Kokkola ›   

Sulje sivuvalikko