Etusivu » Lifestyle » Soffaperunat-blogi

Yleinen 20.01.2018
TYYNYNPAIKKA -STAILAUS TEHOAA

Meille jokaiselle oma koti on se tärkein ja rakkain. Asiat, esineet ja muistot, jotka tekevät kodistasi kodin sinulle, eivät tee sitä uudelle ostajalle. Ottaessasi askeleen eteenpäin ja luopuessasi omasta kodistasi on muistettava, että asuntosi ulkonäöllä on merkitystä ja vaikutusta ostajan kiinnostukseen.

 

Kaikkea ei tietenkään tarvitse siistiä piiloon, mutta on hyvä tehdä asunnosta selkeä ja vähemmän henkilökohtainen – tehdä siitä sellainen, johon ostajan on helpompi kuvitella itsensä asumaan.

 

Asunnot stailataan ostajaa ei myyjää varten

 

Stailauksessa teemme asuntosi yleisilmeestä ja sisustuksesta siistin ja houkuttelevan. Onnistunut stailaus tuo esiin asuntosi parhaat puolet ja sillä luodaan mielikuvia tunnelmasta ja asunnon piilevistä mahdollisuuksista tulevalle asukkaalle. Osaltaan stailaus vahvistaa ostopäätöksen tekemistä. Pienellä panostuksella voi olla merkittävä vaikutus asunnon myyntiaikaan ja myyntihintaan. Stailaus maksaa itsensä takaisin!

 

Juuri tästä syystä haluamme olla teidän apunanne neuvomassa millä keinoilla saatte asunnon parhaat puolet esiin. Joskus riittää parin tunnin konsultaatio missä käymme kanssasi läpi kodin eri huoneet neuvoen, kuinka saat kodistasi entistä viihtyisämmän sekä myyvemmän. Sisustamme myös täysin tyhjiä asuntoja myyntikuntoon, mikä helpottaa ostajaa hahmottamaan tilan ja sen toiminnot paremmin. Stailaus voi olla myös jotain näiden kahden väliltä juuri sinun tarpeidesi mukaan. Myyntistailaus toteutetaan pääsääntöisesti asiakkaan omilla kalusteilla ja tavaroilla, mutta tarpeen mukaan voimme käyttää lainakalusteita tuomaan asuntoon sen kaipaamaan viimeisen silauksen!

 

Ole kuin kotonasi!

 

Elina ja Netta - Soffanpaikan stailaajat


Soffaperunat-blogi

Kun haluaa tehdä asiat paremmin kuin muut, on alaan paneuduttava syvällisesti. Blogijutut syntyvät yleensä iltamyöhään soffan nurkassa tuumaillen.

 

Soffaperunat-blogissa menemme pintaa syvemmälle: pohdimme mm. kiinteistönvälitysalaa, asumista, muuttoa, sisustamista ja remontoimista. Laitamme itsemme likoon myös näin: pohdiskellen ja ajatuksia vaihtaen.

 

Mukavia lukuhetkiä!

Blogiarkisto

SEINÄJOKI

040 150 4444

Keskuskatu 11, 60100 Seinäjoki

 

Avoinna arkisin ma-pe klo 10.00-16.30
tai sopimuksen mukaan. 

 

VÄLITTÄJÄT ›
FB-Seinäjoki ›  

Vaasa

040 6700 170

Laivakatu 13 C, 65100 Vaasa

 

Avoinna arkisin ma-pe klo 10.00-16.30 

tai sopimuksen mukaan. 

 

VÄLITTÄJÄT ›
FB-Vaasa ›   

Kokkola

040 350 7001

Isokatu 11 E, 67100 Kokkola

 

Avoinna arkisin ma-pe klo 10.00-16.30 

tai sopimuksen mukaan. 

 

VÄLITTÄJÄT ›  

FB-Kokkola ›   

Sulje sivuvalikko