Etusivu » Palvelut » Soffankanto -muuttopalvelu

Soffankanto -muuttopalvelu

”Kun ammattilaiset hoitavat homman, voit seurata touhua sivusta”

Kun banaanilaatikot eivät vastaa laatuvaatimuksiasi, ymmärrät, että muuttolaatikkoihin kannattaa panostaa. Kaveritkin uskaltavat vastata puhelimeen, kun eivät pelkää joutuvansa muuttotalkoisiin.
Naapurin peräkärrykin saa seistä sateessa ihan rauhassa.
Soffankanto -muuttopalvelu helpottaa stressiä jo asunnon myyntivaiheessa. Kun tämä asia on etukäteen järjestyksessä, voit siirtää ajatuksesi jo uusien huonekalujen sijoitteluun.

Muuttolaatikot
Kun ammattilaiset hoitavat muuton, muuttajan stressi vähenee jo pakkausvaiheessa. Muuttopalvelu toimittaa muuttajalle asianmukaiset muuttolaatikot jo hyvissä ajoin ennen muuttopäivää. Asianmukaiset laatikot kestävät painavampienkin tavaroiden siirtelyä. Pakkausvaiheessa näppärästi pinottavat laatikot helpottavat asunnossa liikkumista, kun pakatut laatikot eivät valtaa lattiapinta-alaa.

Kantaminen ja kuljetus
Kun ammattilaiset hoitavat kantamisen, voit seurata touhua vain sivusta. Kuljetuskin hoituu kerralla, kun käytössä on tarpeeksi iso muuttoauto.

Tavarat sisälle ja sisustamaan
Kun muuttoauto saapuu uuteen kohteeseen, sinulle jää ohjaajan rooli. Kantajat vievät tavarat sinne, mihin haluat niiden jäävän. Huonekalujen ja muuttolaatikoiden kantaminen suoraan oikeille paikoilleen nopeuttavat taloksi asettumista.

SEINÄJOKI

040 150 4444

Keskuskatu 11, 60100 Seinäjoki

 

Avoinna arkisin ma-pe klo 10.00-16.30
tai sopimuksen mukaan. 

 

VÄLITTÄJÄT ›
FB-Seinäjoki ›  

Vaasa

040 6700 170

Laivakatu 13 C, 65100 Vaasa

 

Avoinna arkisin ma-pe klo 10.00-16.30 

tai sopimuksen mukaan. 

 

VÄLITTÄJÄT ›
FB-Vaasa ›   

Kokkola

040 350 7001

Isokatu 11 E, 67100 Kokkola

 

Avoinna arkisin ma-pe klo 10.00-16.30 

tai sopimuksen mukaan. 

 

VÄLITTÄJÄT ›  

FB-Kokkola ›   

Sulje sivuvalikko