Etusivu » Palvelut » Soffanpaikka kiinteistönvälitys

Soffanpaikka kiinteistönvälitys

”Haluamme, että asiakkaamme saavat totuudenmukaisen hinnan omasta asunnostaan.”

 

Kun haluat asuntosi nopeasti kaupaksi ja haluat siitä parhaan mahdollisen hinnan ota yhteyttä ammattilaiseen. Soffanpaikassa hoidamme näitä asioita päivittäin.

 

Haluamme, että meidän asiakkaamme saavat oikeudenmukaisen hinnan omasta asunnostaan. Siksi me otamme homman tosissamme. Asiantuntijamme osaavat arvioida hinnan niin, että myyntiaika ei veny turhaan.

 

Toimimme asiakkaidemme hyväksi ja siksi asiakkaan kuuleminen on meille erityisen tärkeä asia.

 

Kun rutiini ja ammattitaito kohtaavat, tuloskin on sitä luokkaa.

 

Tarjoamme asiakkaillemme kiinteistövälitystä, johon voi halutessaan liittää lisäpalveluita. Perusvälityspalveluun kuuluvat kohteen hinnoittelu, markkinointi ja asiakirjojen hankkiminen ja laatiminen sekä lopuksi kauppojen tekeminen.

 

Oikea hinta vaikuttaa olennaisesti kohteen myyntiaikaan

 

Oikeaa ja optimaalista hintaa ei vedetä hatusta. Hinta määräytyy monen eri tekijän vaikutuksesta. Asiakkaan halutaan muodostavan totuudenmukaisen kuva siitä, mistä ostajat ovat valmiita maksamaan. Vältämme ylihinnoittelua, koska se pidentää myyntiaikaa ja vaikuttaa kohteen markkina-arvoon.

 

Missä Soffanpaikka markkinoi?

 

Kuvat kertovat enemmän kuin tuhat sanaa. Siksi käytämme markkinoinnissamme ammattivalokuvaajaa. Kirjoitamme esittelytekstit, jotka eivät jätä mitään arvailujen varaan. Nostamme esiin ne asiat, mistä ostaja innostuu. Liitämme mukaan pohjakuvan, josta ostaja voi hahmottaa, onko tämä kohde juuri hänelle sopiva.

 

Markkinoinnissa on tärkeää olla täsmällinen ja rehellinen.

 

Markkinoimme niissä kanavissa, missä asiakkaamme liikkuvat. Näitä kanavia ovat mm. eniten käytetty asunnonhaku -palvelin Etuovi, Soffanpaikan omat kotisivut ja sosiaalisen median eri kanavat. Lisäksi ilmoitamme paikallis- ja maakuntalehdissä.

 

Laadimme kohteesta vähintään 8-sivuisen neliväriesitteen, josta löytyvät kohteen faktatiedot, markkinointitekstit, ammattivalokuvaajan ottamat kuvat ja puhtaaksi piirretty pohjakuva.

 

Vastuu ja paperityöt

 

Työmme alkaa toimeksiantosopimuksen laatimisesta ja toimeksiantoon liittyvien asiakirjojen hankkimisesta. Laadimme tarjousasiakirjat ja hoidamme tarjousneuvottelut. Teemme puolestasi kaikki kauppaan liittyvät järjestelyt, kuten esim. kuntokartoitukset ja pankkitapaamiset. Otamme vastuun paperitöistä ja teemme kauppakirjat lain ja asetusten mukaisesti.

SEINÄJOKI

040 150 4444

Keskuskatu 11, 60100 Seinäjoki

 

Avoinna arkisin ma-pe klo 10.00-16.30
tai sopimuksen mukaan. 

 

VÄLITTÄJÄT ›
FB-Seinäjoki ›  

Vaasa

040 6700 170

Laivakatu 13 C, 65100 Vaasa

 

Avoinna arkisin ma-pe klo 10.00-16.30 

tai sopimuksen mukaan. 

 

VÄLITTÄJÄT ›
FB-Vaasa ›   

Kokkola

040 350 7001

Isokatu 11 E, 67100 Kokkola

 

Avoinna arkisin ma-pe klo 10.00-16.30 

tai sopimuksen mukaan. 

 

VÄLITTÄJÄT ›  

FB-Kokkola ›   

Sulje sivuvalikko