Etusivu » Palvelut » Tyynynpaikka -stailaus

Tyynynpaikka -stailaus

”Stailaus hilaa hinnan sille kuuluvalle paikalle”

Yleensä asiat ovat sitä miltä ne näyttävät. Siksi asunnon ulkonäöllä on merkitystä. Jos taloyhtiön talous ja putket ovat priimaa, on selvää, että ikkunassa lepattavat 80-luvun verhot vaikuttavat ostajan innokkuuteen.

Sormemme syyhyävät tekemään pieniä muutoksia asuntoosi, joilla hinnan saa helposti hilattua sille kuuluvalle paikalle. Me katsomme asuntoa ostajan näkökulmasta ja siksi osaamme keskittyä oikeisiin kohtiin. Valoisuuden ja raikkaan yleisilmeen luominen ei sirkustemppuja vaadi. Yleensä siivous, tavaroiden järjestely ja turhan tavaran siirtäminen sivuun riittää. 

Miksi tarvitsen stailausta?
Asuntoja myydään mielikuvilla, ei neliöillä.
Tyynyn paikka -stailauspalvelu on alan ammattilaisen näkemys kotisi myyntikuntoon saattamiseksi. Stailaaja tulee käymään henkilökohtaisesti kohteessa ja kertoo millä keinoilla asunnon parhaat puolet tulevat esiin. Stailaus on asunnon myynnin kannalta tärkeiden asioiden esiintuomista ja vahvistaa ostopäätöksen tekemistä.

Huonekalujen sijoittelu
Huonekalujen asettelulla voi olla suuri merkitys asunnon toimivuuden kannalta. Pelkästään huonekalujen uudelleensijoittelu voi saada ihmeitä aikaan. Mittasuhteiden määrittäminen on olennaista ostajan kiinnostuksen kannalta.

Omilla tavaroilla stailaaminen on ilmaista
Stailaaminen onnistuu usein omilla tavaroilla. Värejä ja materiaaleja yhdistämällä ja turhat tavarat piilottamalla saadaan uutta ilmettä edullisesti ja yksinkertaisesti. Saat avuksesi Tyynynpaikka -stailausvinkit, joiden avulla voit valmistella asuntosi helposti kuvausta ja esittelyjä varten.

 

Hoidamme myös tyhjien asuntojen stailaamisen

Stailaaminen onnistuu myös tyhjään asuntoon. Tällöin sisustussuunnittelijamme tuovat tarvittavat huonekalut ja muun myyntirekvisiitan, stailaustavarat jne. asuntoon.

 

Meillä on tästä kokemusta. Stailaus maksaa itsensä takaisin.

SEINÄJOKI

040 150 4444

Keskuskatu 11, 60100 Seinäjoki

 

Avoinna arkisin ma-pe klo 10.00-16.30
tai sopimuksen mukaan. 

 

VÄLITTÄJÄT ›
FB-Seinäjoki ›  

Vaasa

040 6700 170

Laivakatu 13 C, 65100 Vaasa

 

Avoinna arkisin ma-pe klo 10.00-16.30 

tai sopimuksen mukaan. 

 

VÄLITTÄJÄT ›
FB-Vaasa ›   

Kokkola

040 350 7001

Isokatu 11 E, 67100 Kokkola

 

Avoinna arkisin ma-pe klo 10.00-16.30 

tai sopimuksen mukaan. 

 

VÄLITTÄJÄT ›  

FB-Kokkola ›   

Sulje sivuvalikko